Вс, 05.05.2024, 16:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Знахідки О.Будзея
Форма входу
Логін:
Пароль:
Оголошення сайту

За останній місяць, нових оголошень не опубліковано
_________________

Усі оголошення >>

Погода

Головна » 2013 » Март » 19 » Хто знає де? - Підсумки і розбір дилеми
16:10
Хто знає де? - Підсумки і розбір дилеми
Четверті проміжні підсумки
(підсумки за останній тиждень)
За період від останніх підсумків 10.03 учасники розгадали 9 фотографій і картинка виглядає так:
Звісно проміжні підсумки ми робимо спрощені і враховуємо лише кількість відгаданих фотографій, але неозброєним оком видно що найбільше балів з врахуванням складності вніс у свою скарбничку на цьому тижні Dimboy, вітаєм.
Результати по решті також не враховують складність, тому і так багато однакових місць. Але головні підсумки попереду.

Вирішуєм дилему
Минулі підсумки викликали ледьне цілу дискусію щодо подальших дій переможців минулих вікторин. Суть полягала у наступному - приймати чи не приймати участь у вікторині тим, хто вже має за своїми плечима перемоги в цьому конкурсі і є визнаним майстром розгадування. Проблема в тому, що в такому випадку майже не залишається шансів на перемогу для інших учасників. 
Звучали наступні пропозиції:
- переможців минулих вікторин взагалі не допускати до участі (Kobzar)
- лояльна пропозиція - залишити все як є, принаймні в цьому сезоні (Lenka, novvm, Роман  Дубчук)
- створити "Лігу чемпіонів" для переможців попередніх вікторин і для них рейтинг вести окремо від основної сітки (Dimboy)

Перша пропозиція для багатьох видалась занадто радикальна, друга - занадто лояльна. А от третю запропонувала спробувати наш координатор цього сезону вікторини - lapa
Але на мій погляд у впровадженні є багато додаткових аспектів які необхідно уяснити перед повним впровадженням, зокрема питання яке мені необхідно знати щоб втілити цей задум у найближчі підсумки:
Кого відносити до "Ліги Чемпіонів"?:
а. - лише перші місця
Всього чотири чоловіка: lapa, Dimboy, Роман Дубчук і rabbit)
в. - усіх призерів попередніх сезонів 
Всього 10 чоловік: 
перші місця: lapa, Dimboy, Роман Дубчук і rabbit  
другі місця: Alone
треті місця: Slash, Олександр, Kobzar, Andrzej, KamPod

А зараз вам пропоную підсумки на сьогодні де кольорами виділено минулих переможців, щоб можна було б уявити як буде виглядати табличка без перших місць, або ж без перших-третіх місць

ЗАГАЛЬНІ ПІДСУМКИ 
19.03.2013
Жовтими рядками виділені володарі перших місць, червонішими - третіх (другі місця або займали ті що і потім ставали переможцями, а володарка двох останніх других місць Alone участі в цьому сезоні поки що не приймала)
Отже дивіться, міркуйте. Кого ж перенести у другу табличку, і чи варто кого залишити. Діліться думками
Переглядів: 363 | Додав: KamPod
Всього коментарів: 10
1 lapa   (19.03.2013 19:21) [Материал]
Я залишаюсь при своїй думці! Ті у кого були перші місця участь беруть, але не в основній таблиці (або внизу її) і уже не номінуються в переможцях, просто почесні гравці чи як там... <_<

2 Shevchuk   (19.03.2013 21:52) [Материал]
Я за перші місця, (перші місця: lapa, Dimboy, Роман Дубчук і rabbit ), беруть участь, але табличка підсумків окрема. Хто займе в цьому сезоні перше місце, переходить в вищу лігу.

3 KamPod   (19.03.2013 22:19) [Материал]
Дякую за думки. Уже двоє "за" тільки перші місця, поки що все йде до того, що вища ліга буде в цьому сезоні складатись з чотирьох учасників і з кожним наступним сезоном буде додавати в себе по одному учаснику

4 novvm   (20.03.2013 21:15) [Материал]
Я за перші місця тоже.  Тільки тих переносити в вищу лігу, хто зайняв 1 місце

5 Dimboy   (20.03.2013 22:54) [Материал]
А Я за цікаву ідейку - чи не хочете ви визначити кращі фото попереднього (чи попередніх) сезону, наприклад, обрати кращу 10ку фоток, і 5-ку не таких вдалих кадрів, світлин...???? Кількість можна варіювати - але особисто мені таким хочеться зайнятись - і ще таки можна дійсно повернутись до попередньої статистики - там проаналізувати фотки - найвисячу, найнепередбачуванішу, найзавуальованішу...., фотку з питанням - "Невже це в Камянці?"

6 KamPod   (21.03.2013 12:51) [Материал]
Взагалі то тут в новині про інше запитується і незавадило б почути твою думку з цього приводу, ато щось пропускаєш повз вуха найактуальніше.

А так пропозиція твоя цікава, тільки шляхів для її втілення ти не вказав, а значить, щось тут писати - знов нариватись на те, що мені закинуть нав'язування власної думки (rabbit) і недовіру вже до тебе (lapa) sadness .
Дурдом якийсь %)

8 Dimboy   (22.03.2013 00:23) [Материал]
Та я ж десь писав причому перший пропонував після того як почали на чемпіонів казати що хліб чужий беруть сказати одне а зробити хочу щоб була у всіх згода)))) і щоб всі щиро заходили на сайт та отримували задоволення )))) і дивилися по-простіше на речі, може я зараз бухчу про бороздіння космічних просторів - але я вже за собою трішки підмітив (це не стосується, загальне - що мене не сприймають, що я кажу, а проходить час потім кажуть а ти був тоді правий - це ліричний відступ) - якщо конкретики хочете (і я також її дуже часто хочу і люблю) то для мене будь яке призове місце це все таки успіх, (може це вже так склалось через багатий стаж різних змагань які гарно загартували багато чого навчили) слідкуючи за футбольними подіями там в залежності від кількості команд одні класом піднімаються одні опускаються, одна із пропозицій переходити 2 учасникам до "вишки", але це опускаємо бо підтримую більшість тому хай буде -1 новоспечений, але в 15 сезоні будемо всі знову грати в одній табличці)))) а то й раніше)))) ага ага так так нафоткаємо, і будемо просувати чудовий Бренд ХЗД! а зараз нехай будуть класні фотки і приємний процес проведення та участі у грі, хай буде собі табличка чемпіонів, якщо це все легко робиться бо по собі відчув що там треба ой як награтися - дуже дякую хто цим займався (Сергій, Олена, Сергій....) якщо простіше то чим не вийте з положення як колір чемпіонів в одній заг. групі якщо вони будуть вищі за гравців то думаю це буде справляти як стимулюючий ефект краще грати, більше набирати балів, тягнутися, рости.....Мир нам і гармонії!!!!! Ми особливі і кращі, або в мене просто сьогодні гарний настрій))))))

9 lapa   (22.03.2013 07:21) [Материал]
)))))ооо, я все таки вважаю, що не потрібно ставити вверху таблиці! це може не тільки стимулювати!
І чому Олена між двома Сергіями?) оригінальний хід. 15 сезон...кумедно, так і буде :) grin

10 KamPod   (22.03.2013 10:42) [Материал]
Вірно, будь-яке призове місце - це успіх. Але у спорті (зокрема футболі, як ти любиш приводити приклад) все трохи не так. Навіть якщо там з другого місця виходять грати у Лізі Чемпіонів, то наступного сезону все одно борються за чемпіонство в Чемпіонаті, а не стають "лузерами" якоїсь вищої ліги.
А перехід з першої ліги в вищу корисний фінансовим стимулюванням і гласністю (клуби стають популярними з майже повного "нєвєдєнія"). У нас тут такого немає, мені здається

7 KamPod   (21.03.2013 15:19) [Материал]
У табличці ще забув виділити червоним володаря третього місця першого сезону "Хто знає де?" на нашому сайті Slash, тому, всього виходить в даній таблиці якщо брати лише перші місця то в вищу лігу перейдуть 4 учасника ,якщо всі призові - то 8 учасиків цього сезону + Alone і Олександр, яких у пятому сезоні ще не бачили

Имя *:
Email:
Код *:
Свіжина
Дуже цікаво розповідає про вулицю Зантус

Доброго дня,
хто може показати на

Скажите пожайлуста а где хранится виньет


да... мне бы такая штуенция не помешала


Статистика
Rated by ORS3
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz