Ваш улюблений ТОРТ?
|
|
|
|
novvm | Дата: Вс, 02.10.2011, 21:07 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
| Привіт. Давайте допоможимо один одному визначити переважаюючі смаки українців
|
|
| |
Kasena | Дата: Вс, 02.10.2011, 21:13 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Проверенные
Повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
| А например люблю песочное
|
|
| |
KamPod | Дата: Пн, 03.10.2011, 02:46 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Статус: Оффлайн
| Безквітне потішило, там що квітів зовсім немає
Якщо торт Київський це пісочне тісто то я також йому віддам перевагу.
|
|
| |
KamPod | Дата: Пн, 03.10.2011, 02:48 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Статус: Оффлайн
| А ще не дуже розумію яке це заварне тісто і бізе. Може поясните?
|
|
| |
Kasena | Дата: Чт, 06.10.2011, 10:19 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
Група: Проверенные
Повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
| KamPod, торт "Киевский"делается из безе
|
|
| |
Kasena | Дата: Чт, 06.10.2011, 10:29 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
Група: Проверенные
Повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
| Quote (KamPod) А ще не дуже розумію яке це заварне тісто і бізе. Може поясните? Заварное тесто заваривается, из него делается, например пирожное "заварное" Безе - взбивают яичные белки с сахаром, к которому добавляют муку и пекут
|
|
| |
KamPod | Дата: Чт, 06.10.2011, 21:00 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Статус: Оффлайн
| Quote (Kasena) KamPod, торт "Киевский"делается из безе Тоді я за безе Quote (Kasena) Заварное тесто заваривается, из него делается, например пирожное "заварное" Безе - взбивают яичные белки с сахаром, к которому добавляют муку и пекут Щоб тісто для торта заварювалось ??? Перший раз чую. Але тепер вже буду знати, що якщо варити тісто то не тільки галушки і вареники виходять Цікаво. Дякую що просвітили.
|
|
| |
leon3842 | Дата: Чт, 27.10.2011, 16:24 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
Група: Проверенные
Повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
| эх дЄровня ... .ви якою мовою пишете ? в українській мові нема "слойоного тіста " зате існує листкове , також "друге" теж невірно , у нас прийнято писати інше
|
|
| |
novvm | Дата: Ср, 09.11.2011, 22:58 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
| В українській мові Леонів тоже нема:) А як у Вас там в Харкові пийнято я незнаю. А в моїй інтернаціональній сімї може бути по-різному!!!
|
|
| |
leon3842 | Дата: Пн, 14.11.2011, 15:17 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
Група: Проверенные
Повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
| чому нема ? моє прізвище саме так і відмінюється ))) чий ? Леонів )) якщо до ніку то прийнято писати його саме так як він зареєстрований , у моєму випадку leon3842 ))))
|
|
| |
novvm | Дата: Вс, 20.11.2011, 00:56 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
| Ааа точно. Ви ж Володимир. Шановний Володимир батькович - я на свому прикладі демонструю правильне написання ніку, де вказано що я Новацький Вадим Миколайович. (novvm). А хото Ви, чи кіллер, чи Леонід, чи може вам там в харківському сільхозі присвоюють порядковий номер??? Но це для когось невідомо. Я то знаю що Ви освідчена, чемна, пунктуальна, адекватна, вічлива і зазвичай твереза людина!!!
|
|
| |
Alma | Дата: Пт, 02.02.2024, 07:44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
| Как просто сделать заварное тесто
|
|
| |