Сб, 20.04.2024, 05:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Місто - як воно було, є і буде » Події у місті » Революція "диктаторських законів" у Кам'янці
Революція "диктаторських законів" у Кам'янці
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 15:27 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
Революція "диктаторських законів" у Кам'янці
Офіційний сайт Кам.-Под. Міської Ради http://kam-pod.gov.ua
Вже-інфо - http://novini.net.ua
Cпільнота у Fasebook "Бойкот ПР Кам'янець-Подільський" https://www.facebook.com/groups/boykotKP/
Спільнота у VKontakte "Кам'янець-Подільська "Студентська СВОБОДА"" http://vk.com/kpstudsvoboda
Спільнота у VKontakte "Формат СТУДЕНТА™ Я ♥ Кам'янець-Подільський ©" http://vk.com/formatstud

Газета "Є" http://ye.ua
Незалежний громадський портал http://ngp-ua.info
Газета "Всім" http://vsim.ua

Цензор.НЕТ http://censor.net.ua/
УкраНьюз http://ukranews.com
Українська правда http://www.pravda.com.ua
ВО "Свобода" http://www.svoboda.org.ua
Cпільнота у Fasebook Євромайдан SOS https://www.facebook.com/EvromaidanSOS?fref=ts
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 15:34 | Повідомлення # 16
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
22 січня

УКРАЇНА

В ніч з 21 на 22 січня протестувальники та фани клубу «Динамо» продовжували відловлювати тітушок. З'явилась інформація, що для протидії тітушкам на допомогу футбольним фанам Києва вирушили футбольні фани з Дніпропетровська, Харкова.

Близько 8-ї ранку після тривалого перемир'я спецпідрозділ «Беркут» несподівано перейшов в наступ, протестувальники, число яких становило біля 100 чоловік, відійшли, після чого барикади були частково розібрані. На 9 ранку протестувальникам вдалось повернути втрачені позиції. На 9.20 від куль снайпера загинули 2 протестувальники: Сергій Нігоян та Михайло Жизневський. Ще один чоловік помер раніше після падіння з колонади стадіону, яка використовувалась як опірний пункт. Близько 11-ї години спецпідрозділи числом біля кількох тисяч розпочали масований наступ і відтіснили протестувальників по вулиці Грушевського аж до Європейської площі. По обіді спецпідрозділи були відведені на попередні позиції, на яких також з'явився бронетранспортер. Близько 14-ї години розпочалася зустріч Президента Віктора Януковича з очільниками опозиції. Перемовини тривали близько трьох годин і виявились безрезультатними, а лідери опозиції заявили, що дають Януковичу 24 години на роздуми, після чого готові повести Майдан на штурм.
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2e/Hrushevskyi_street_-_2014_Jan_22_-_08.jpg/320px-Hrushevskyi_street_-_2014_Jan_22_-_08.jpg[/img]
Грушевського, 22 січня

в Україні створено Народну Раду замість Верховної. Народна Рада України є органом представництва народних депутатів із захисту Конституції.

До об’єднання входять народні депутати-опозиціонери та позафракційні, які залишаються на позиції захисту Конституції, конституційного ладу, демократії, парламентаризму і виступають проти диктатури і узурпації влади режимом Януковича.

Від Хмельниччини туди ввійшли свободівець Ігор Сабій та бютівець Олег Лукашук.

http://ngp-ua.info/2014/01/9614
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 15:35 | Повідомлення # 17
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
22 січня

ОБЛАСТЬ

У прес-службі обласної “Батьківщини” повідомили, що Хмельницька опозиція скасувала всі заходи, приурочені до Дня Соборності та Свободи.

Опозиція оголосила про початок загальної мобілізація людей на столичний Євромайдан через останні події у країні.

Народний депутат від “Свободи” Ігор Сабій заявив, що триває формування загону самооборони – добровольці, котрі виявили бажання нести охорону барикад на вулиці Грушевського у столиці.

За даними обласного штабу супротиву, від Хмельниччини понад 100 осіб записалися у загін самооборони.

http://ngp-ua.info/2014/01/9594

Хмельницький Майдан не поїхав в Тернопільську область з нагоди Дня Соборності через загиблих на Грушевського
Рада закликає: «Всі на Київ!».
Сьогодні вранці активісти зібралися на Майдані Незалежності у Хмельницькому, аби взяти участь в автопробігу з нагоди Дня Соборності України. Але тема розмов була одна: загиблі на вул. Грушевського у столиці.
«Рубікон перейдено, назад вороття нема», - лунало з уст людей, багато жінок плакали.
http://ye.ua/news/news_14926.html
Напередодні повідомлялось: «22 січня о 10:00 на майдані Незалежності у Хмельницькому зберуться автомобілі від усіх громадських організацій. Тут проведемо мітинг, опісля на автомобілях попрямуємо у Волочиськ. Там нас зустрінуть люди, які також вийдуть на свій Майдан. Основне питання – це підтримка Києва та формування загонів самооборони. Потім зустрічаємося на річці Збруч із тернопільським Євромайданом та проводимо спільний мітинг: розгортаємо великий прапор України і співаємо гімн. Далі повертаємося у Хмельницький, де також пройде мітинг», - розповів виконуючий обов’язки голови обласної організації «Батьківщина» Валерій Лесков. http://ye.ua/news/news_14899.html

У Хмельницькому активісти Євромайдану пікетують обласне управління МВС України у Хмельницькій області з вимогою відкликати хмельницький “Беркут” з Києва.
Близько тисячі людей стоять біля обласного відділу міліції. З мітингувальниками поспілкувався начальник штабу УМВС в області, полковник міліції Віктор Семенюк: “Наші бійці поїхали до Києва не по своїй волі. А тому відкликати хмельницьких “беркутівців” неможливо – рішення приймає виключно керівництво МВС України”. Пан Семенюк не зміг дати чіткої відповіді на запитання людей, на яких позиціях зараз у столиці стоять “беркутівці” Хмельницької області, чи є у них зброя.
http://ngp-ua.info/2014/01/9612

Тридцять хмельницьких беркутівців зараз у столиці
Цю інформацію підтвердили правоохоронці.
За словами заступника начальника УМВС України в Хмельницькій області Федора Даніва, хмельницькі беркутівці справді зараз перебувають у столиці. Наказ, який за словами Даніва, підписаний самим Міністром Захарченко, мітингувальникам, які прийшли під стіни обласного УМВС, не показали. Проте запевнили, що відкликати беркутівців зі столиці обласне керівництво не має права.

http://ye.ua/news/news_14933.html

Ігор Сабій: “Можна скати, що із завтрішнього дня, 23 січня, три опозиційні сили Хмельницької області (ВО “Батьківщина”, ВО “Свобода”, УДАР) почнуть створювати осередки Народної ради України. Тобто, до прикладу, є Хмельницька обласна рада. За таким же принципом опозиція утворить обласну Народну раду”, – сказав він.

http://ngp-ua.info/2014/01/9614

У Хмельницькому на Народне віче вийшло близько півтисячі людей

Мітингувальники згуртувалися біля монументу “Віра.Надія.Любов” і проводять протестну акцію.

За даними завідуючого відділом по роботі з депутатськими фракціями та громадськими організаціями обласної “Батьківщина” Олеся Вітряного, на 17.00 до київського Євромайдану прибуло з області 269 осіб, з них 5 депутатів місцевих рад від “Батьківщини”.

http://ngp-ua.info/2014/01/9606

Битва під Хмельницькою ОДА. Приїхала швидка (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

Мітингувальники побилися з Тарасюком.
Мітингувальнии, які на 17-у годину зібралися на черговий мітинг побилися із заступником начальника управління інфраструктури та туризму Хмельницької облдержадміністрації Петром Тарасюком.
"Як тільки розпочався мітинг ми помітили, що зі сторони філармонії йшов Петро Кузьміч з кількома молодиками спортивної статури. Мітингувальники почали кричати "регіонали йдуть" і рушили в їхній бік. Згодом зав'язалася сутичка і "підтягнулися" правоохоронці", - розповідають очевидці.
http://ye.ua/news/news_14930.html

Петру Тарасюку, заступнику голови міської організації Партії регіонів, розбили голову, а інформація про молодика зі зламаною рукою не підтвердилася.
Під час сутичок під стінами Хмельницької облдержадміністрації регіоналу Тарасюку розбили голову.
Медики, які приїхали на виклик, опрацювали рану і повідомили, що «він чоловік здоровий, виживе».
http://ye.ua/news/news_14931.html
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 15:35 | Повідомлення # 18
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
22 січня

МІСТО

У соцмережі Вконтакті створено спільноту "ЄвроКам'янець координація" http://vk.com/evrokamenets (Tamara Zlobina)
Це стало продовженням всеукраїнського бойкоту товарів підприємств "які належать Партії Регіонів і сім'ї
Януковича"

В спільноті практично одразу почала поширюватись листовка з необхідними рекомендаціями і переліком підприємств http://vk.com/doc1714....83ff82d
Перший пост на стіні спільноти:
ЯК ЗДОЛАТИ ДИКТАТУРУ
СЬОГОДНІ
1. ЗНАЙ ТА ІНФОРМУЙ
2. БОЙКОТУЙ БІЗНЕС РЕГІОНАЛІВ
3. ВИМАГАЙ НАРОДНИХ ОБРАНЦІВ УСІХ РІВНІВ ВИЙТИ ІЗ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ
4. ОРГАНІЗОВУЙ СТРАЙК
5. ПРИХОДЬ НА МІСЬКИЙ МАЙДАН ЩОДНЯ, О 18.00, ШУКАЙ ОДНОДУМЦІВ, ОБГОВОРЮЙ, САМООРГАНІЗУЙСЯ
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 15:35 | Повідомлення # 19
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
22 січня

Кам'янець-Подільський

Власна думка – коли ллється кров, пісні і танці принаймні недоречні!
http://novini.net.ua/?p=18012

22 січня Україна відзначає День соборності України, свято дійсно вагоме для нашої історії і пам’ятати про нього – це наш святий обов’язок.

Але святкувати його можна по-різному, не обов’язково при цьому використовуючи шаблон із народними піснями, калиною та солов’ями.

Особисто у мене викликало щире обурення те, яким чином День соборності відзначають у Кам’янці-Подільському.

Зокрема сьогодні о 15.00 у сесійній залі розпочалися урочистості з цього приводу. Все відбувалося стандартно – слово ведучого, вітання від офіційних осіб, вручення державних нагород, концерт за участю юних талантів.

Все ніби нормально, але всі ці чудові пісні про «яке чудове свято у нас на Україні» і розповіді про те, як ми любимо Україну з її гарними піснями, мовою, калиною, солов’ями і шароварами явно дисонували із тими подіями, які нині розгортаються в Києві. Увага багатьох людей сьогодні прикута до повідомлень з вулиці Грушевського, особливо до болю важко читати про смерть молодих людей, про каліцтва. Ллється кров (до речі, вона ллється з обох боків)! Це страшно. Це дуже боляче.
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 15:35 | Повідомлення # 20
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
23 січня

УКРАЇНА


В ніч з 22 на 23 січня для протидії можливому штурму мітингувальники замість зведення барикад розпалили багаття з автопокрищок, яке разом утворило суцільну стіну вогню. Спроби силовиків загасити вогонь за допомогою водометів та пожежних гідрантів не мали успіху. Завдяки цьому ніч з 22 на 23 пройша відносно спокійно. Заплановані на 14:00 перемовини лідерів опозиції з владою розпочались після 17-ї години і закінчились близько 22-ї, лідери опозиції заявили, що є шанс зупинити силове протистояння.
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 15:35 | Повідомлення # 21
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
23 січня

ОБЛАСТЬ

Комендат хмельницького Євромайдану Юрій Смаль повідомив про намір попереджувальне блокування приміщення Хмельницької облдержадміністрації.
http://ngp-ua.info/2014/01/9623

23 січня 2014 року скликалась позачергова 33 сесія Хмельницької міської ради. Депутати розглянуть питання “Про звернення депутатів Хмельницької міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо суспільно-політичної ситуації, що склалася в Україні”
http://ngp-ua.info/2014/01/9621

41 міський обранець на позачерговій сесії Хмельницької міської ради проголосував «за» звернення до Президента, уряду та Верховної ради.
«Ми, депутати Хмельницької міської ради, висловлюючи волю громади міста Хмельницького, глибоко занепокоєні ситуацією, що склалася в Україні. Низка останніх подій: антизаконне «ручне голосування» у Верховній Раді України та події, що відбуваються на вулиці Грушевського в м. Києві штовхають країну у прірву громадянської війни..."
Депутати від Партії регіонів на позачергову сесію міської ради не прийшли.
http://ye.ua/news/news_14944.html

У Хмельницькому будують барикади і блокують дороги
Близько тисячі мітингувальників на майдані Незалежності від гарячих промов перейшли до дій.
Зараз на майдані Незалежності активісти будують барикади. І закликають хмельничан підвозити будівельні матеріали, скати та інші речі, які можуть знадобитися для будівництва барикад.
Вже зараз на майдані є кілька бочок для обігріву людей. Біля адміністрації зі сторони вулиці Гагаріна будують барикади, а на прапор України, який біля облдержадміністрації, мітингувальники пов'язали чорну стрічку. Також вони звернулися до мера, щоб він допоміг встановити намети та пункти обігріву для мітингувальників.

http://ye.ua/news/news_14941.html

На позачерговій сесії хмельницької міської ради комендант Євромайдану Юрій Смаль повідомив про перехід хмельницького Євромайдану у цілодобовий режим роботи.
Наразі близько 20 “євромайданівців” забаракадували виїзд для транспортних засобів з облдержадміністрації і проводять там патрулювання.

Фото ngp-ua.info

http://ngp-ua.info/2014/01/9644

Громада Хмельницької області дала владі добу на виконання 7 ультиматумів

На хмельницькому Євромайдані мітингувальники підтримали зверенення громади області до влади, яке викладене у семи пунктах. Рішення було ухвалене одноголосно.

Зокрема, поставлені наступні вимоги:
- скликати позачергові сесії обласної, міських, та районних рад на яких засудити дії Віктора Януковича та співробітників Міністерства внутрішніх справ;
- на сесіях місцевих рад ухвалити рішення про невизнання «законів 16 січня» як таких, що прийнятті в порушення Конституції України та оголосити Хмельницьку області територія без диктатури;
- міліцейський підрозділ «Беркут» хмельницької області має повернутись до свого розташування протягом 24 годин;
- співробітники міліції Хмельницької області повинні перейти на сторону народу і не виконувати вказівки «вбивці» Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка;
- обласній та районним прокуратурам Хмельницької області утриматись від будь-яких дій стосовно переслідування активістів «Євромайдану» в області;
- голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха та голови районних державних адміністрацій мають або перейти на сторону народу та не виконувати вказівки Віктора Януковича, або негайно написати заяви на звільнення;
- головне управління юстиції у Хмельницькій області негайно має скасувати реєстрацію усіх місцевих осередків «Партії регіонів».

У разі не виконання наших вимог протягом 24 годин, ми залишаємо за собою право по формуванню альтернативних органів державної влади, правоохоронних органів та перебираємо на себе повноваження керівництва областю на підставі 5 статті Конституції України”, – наголошується у зверненні громади.

http://ngp-ua.info/2014/01/9664

http://korrespondent.net/ukraine....vyboram
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 16:15 | Повідомлення # 22
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
23 січня

МІСТО
Обращение активиста 23 Янв 2014 г.
<iframe src="http://vk.com/video_ext.php?oid=73596107&id=167186136&hash=15657c2891c2d82f&hd=1" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>
http://vk.com/video73596107_167186136
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 16:15 | Повідомлення # 23
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
23 січня

МІСТО

Кам’янець-Подільський долучився до всеукраїнського страйку
http://ngp-ua.info/2014/01/9653

Близько 200 кам’янчан о 12 годині прийшли під будівлю міської ради, щоб висловити владі свою позицію.

Як повідомляє кореспондент НГП Дмитро Шеремета, жителі міста зокрема обговорювали останні події, засуджуючи при цьому як верхівку влади, так і чиновників на місцях.

Також неподалік Майдану був присутній начальник Кам’янець-Подільського міського відділку міліції Юрій Дахно. До нього звернувся депутат міської ради Вадим Мендограло з вимогою пояснити, чому після його допису в соціальній мережі Facebook до нього ввечері одразу зателефонували працівники правоохоронних органів. Повідомлення, що розмістив депутат стосувалося виїзду міських міліціонерів на київський майдан. Очільник кам’янецькоїх міліції повідомив, що до депутата телефонували з проханням «не розповсюджувати недостовірних чуток».

Близько 20 хвилин учасники страйку намагалися переконати міліцію переходити на бік народу і не відправляти місцевих силовиків до столиці. Пан Дахно запевняв, що інформація про те, що кам’янецькі міліціонери відправляються в Київ не відповідає дійсності.

«Якщо буде наказ їхати в Київ, ви виконаєте його?» – запитала старша жінка в начальника міліції. На що він дав вичерпну відповідь: «На даний час я нічого конкретного відповісти не можу»

Місцеві активісти збираються сьогодні знову на чергове Віче о 16:00, де планують зібрати кошти для потреб столичного Майдану, передати теплі речі та відправити активістів на підмогу київським протестувальникам.
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 16:18 | Повідомлення # 24
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
23 січня

МІСТО

Кам’янці сьогодні також збирається майдан
http://novini.net.ua/?p=18025

У Кам’янці-Подільському люди знову виходять на акції протесту, щоб висловити свою солідарність із тими, хто нині воює на вулицях Києва.

Сьогодні, 23 січня, люди вийшли на майдан Відродження близько обіду і домовилися продовжити акцію після 16.00.

"Мешканці міста вийшли, щоб висловити своє обурення діям влади та підтримати всіх громадян України, хто не боячись за своє життя і здоровя, вийшов відстоювати волю і свободу на київських барикадах!”, – про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Василь Сенюк.
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 16:19 | Повідомлення # 25
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
23 січня

МІСТО

У Кам’янці-Подільському закликали взяти Януковича під арешт
http://ngp-ua.info/2014/01/9666

В Кам’янці-Подільському пройшло чергове Народне Віче. На відміну від Хмельницького, кам’янчани були більш стримані у своїх діях, але не у словах. Зокрема, були заклики створення Народної ради з числа опозиційних депутатів та громадських активістів, адже «час брати владу в свої руки» та поодинокі заклики до штурму міськради.

Загалом, у сьогоднішньому Віче взяли участь близько 500 мітингувальників, – повідомляє кореспондент НГП Дмитро Шеремета. Вони зносили теплі речі, ліки та кошти для потреб Майдану. Вже традиційно всі бажаючі могли записатися для поїздки в Київ. Щоправда, після останніх подій на Майдан відправляють лише чоловіків.

Офіційна частина Віче розпочалась з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих протестувальників. Церковні служителі відправили польову панахиду за загиблими.

Згодом, члени координаційної ради ВО «Майдан» зачитали вимогу від матерів до працівників внутрішніх військ і запропонували разом передати це звернення. Тож, близько 400 активістів рушили з центральної площі міста до місця дислокації внутрішніх військ. Причиною цьому стала інформація про можливу відправку правоохоронців в Київ.

Старший лейтенант внутрішніх військ прийняв звернення від народу і сказав, що «міліція з народом». Після цього «майданівці» разом з чотирма офіцерами заспівали Гімн України.

Далі активісти продовжили ходу центральними вулицями міста із закликами: «Кам’янець – вставай!», «Банду геть», «Янукович – під арешт». Весь цей час кам’янчан «супроводжував» начальник міської міліції Юрій Дахно, що знаходився неподалік
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 16:21 | Повідомлення # 26
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
23
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 16:22 | Повідомлення # 27
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
23
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 16:22 | Повідомлення # 28
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
24 січня

УКРАЇНА


В 0:33 Євромайдан, після доповіді лідерів опозиції про результати перемовин, оцінив позицію влади як затягування часу і прийняв рішення про вихід з переговорного процесу і «мирне розширення Євромайдану». Вишикувані колони мітингувальників рушили на вул. Інститутську і звели нові барикади на її перетині з вул. Ольгінською. Ніч на Грушевського пройшла спокійно.
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 17:20 | Повідомлення # 29
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
24 січня

Хмельницька ОДА блокується. Людей закликають на мітинг
http://ngp-ua.info/2014/01/9679

Приміщення Хмельницької облдержадміністрації частково заблоковано. Перед входом до ОДА лежить ряд мішків зі снігом та ряд шин.


Фото Віталія Тараненка

Активісти Євромайдану закликають містян підходити до будівлі обласної влади, де на 14.00 призначена позачергова сесія обласної ради. Також дві колони мітингувальників вирушили ходою містом і просять людей прийти на акцію-протест, скандуючи “Вставай, Хмельницький!”
 
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 17:23 | Повідомлення # 30
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
24 січня

ОБЛАСТЬ

У Хмельницькому 24 січня оголошено Днем жалоби за загиблими у мирних протестних акціях у Києві.
Відповідне рішення ухвалили депутати Хмельницької міської ради у четвер, 23.01.2014


Фото Віталія Тараненка

Керівникам організацій, підприємств та установ міста доручено приспустити державні прапори цього дня. Також запропоновано обмежити розважальні програми у відпочиваючих закладах Хмельницького.
http://ngp-ua.info/2014/01/9638

У Хмельницькій обласній раді створена депутатська група «Народна Рада». Про це на позачерговій сесії оголосив голова обласної ради Микола Дерикот.
До цієї групи увійшли 20 депутатів з фракцій «Батьківщина» та «Свобода».
http://ngp-ua.info/2014/01/9694

До позачергової сесії обласної ради опозиція та провладна більшість запропонують до розгляду проекти звернення депутатів обласної ради до Президента та Верховної Ради України щодо врегулювання суспільно-політичної ситуації в країні.
За інформацією НГП тексти звернень містять тотожні пункти, однак опозиційне звернення більш радикальне.
Опозиціонери вимагають відставки уряду Азарова та формування перехідного уряду, призначення президенських виборів, а також відкликати хмельницьких правоохоронців з Києва.
http://ngp-ua.info/2014/01/9684

Провладне звернення не передбачає дострокові президентські вибори та відставку уряду.
Триває позачергова сесія Хмельницької обласної ради, на якій прийматиметься звернення до Президента України та Верховної ради України стосовно суспільно-політичної ситуацій в Україні.

Звернення депутатів від опозиційних політичних партій

Звернення провладних депутатів
http://ye.ua/news/news_14975.html

На позачерговій сесії Хмельницької обласної ради депутати одноголосно прийнали текст Звернення до Президента та Верховної Ради України у редакції Народної ради.
Звернення містить низку вимог: скасування законів, пройнятих 16 січня, припинення переслідування мирних активістів, притягнення до кримінальної відповідальності винних у смерті та репресіях громадян, відкликання з Києвана місця базування підрозділів міліції. Головне: відставка Президента та уряду.
http://ngp-ua.info/2014/01/9705
 
Форум » Місто - як воно було, є і буде » Події у місті » Революція "диктаторських законів" у Кам'янці
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz