Вс, 19.05.2024, 15:38
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Знахідки О.Будзея
Форма входу
Логін:
Пароль:
Оголошення сайту

За останній місяць, нових оголошень не опубліковано
_________________

Усі оголошення >>

Погода

Головна » 2012 » Декабрь » 31 » З Новим Роком
23:49
З Новим Роком

Напередодні Нового Року, усіх хочу привітати з цим святом. Бажаю усім, щоб ваші прагнення завжди мали втілення і щоб у вас все виходило у наступаючому році. Вступаєм в наступний календарний рік з тим що маємо. Що маємо, те маємо але однозначно, що для такої малої історії сайту маємо ми не мало. І все завдяки нашій команді, яку я дуже люблю і завжди буду  ставити в приклад усім. У нас вона найкраща:

Віталій Сіднюк - людина-мандрівник, який у випадку реального "кінця світу" напевно мав би найбільше шансів на виживання. Горгани і прочіє - це заввиграшки для Віталія, а на більше поки що можливостей не вистачає. Але певен, що британець Бер Грілс має багат спільного з Кобзарем і наш Віталій міг би також показати пару прийомів виживання не гірше ніж у "Выжить любой ценой"

Олена Грубляк - людина екстраверт. Напевно не зустрічав ще таких людей, щоб так палко думали про когось замість про себе, що дуже дивно для нашого світу. Цій "дивачці" сайт завдячує майже всім, адже "спочатку було слово" а у нас спочатку була lapa, і лапа була до нас прихильна, от ми і розкрутились. Любов до людей і відповідальність за них можливо спиняє Лєну багато разів щоб не кинути всю цю "фігню" і не зажити звичайним для всіх життям з іншими турботами, де немає місця для цієї "фігні". За це Олені особливий респект.

Дмитро Бойко - людина-невгамовний, як це не раз звучало на нашому сайті. І справді Діма вражає своїм запалом відданістю справи. Діма встигає на всіх фронтах, але певен що наш сайт - основний фронт Діминих уподобань. З таким патріотом нам і "море по коліна", адже якщо подивитись, що він витворяє під маркою "kampod.at.ua" то аж гордість бере що  ми такі круті. Дімон так тримати.

Вадим Новацький - людина-ажіотаж, там де він там завжди цікаво, адже гумор від цього парубка завжди прикрашає класичне спілкування. Там де Вадим там завжди прикольно і завжди людно. Що ще сказати - так це те, що три місяці "безрекламя" ми в найбільшій мірі завдячуємо Вадиму, адже його доля була найбілша, а подекуди і подавляюча. 

Володимир Кроль - людина-ерудит, яка довела свої знання на Брейн-рингу. А якщо додати до цього і його бажання подорожувати, то це неоціненна знахідка для нашого сайту активного дозвілля, який по ідеї на цьому і спеціалізується. Володимир завжди розсудливий і, що головне, своєю свіжою думкою завжди може внести конструктив в будь-яку спірну ситуацію.

Ось така у нас команда. Ми разом і ми сила. Приєднуйтесь до нас і наша сила зросте бо живимось такими як ви, як живиться Фреді Крюгер (жарт звичайно). 

Усіх небайдужих з Новим Роком.

Для вас виступав КамПод :).

Щастя-здоровя і всього-всього!!!

Переглядів: 364 | Додав: KamPod
Всього коментарів: 11
1 Kobzar   (01.01.2013 14:00) [Материал]
Дякую на доброму слові,бажаю команді міцного здоров'я і шаленого апетиту до всього biggrin
Сайту процвітання і нових, неординарних однодумців.

2 lapa   (01.01.2013 14:32) [Материал]
Гарне привітання, дякую! читала...то плакати хотілось то сміятись) Цей сайт широка нива і місця вистачить усім невгамовним, ерудованим, заповзятим, веселим, витривалим...головне, любов до нашого міста. smile З Новим роком усіх! Старий рік був яскравим, насиченим....ех! Яким буде наступний - залежить тільки від нас! snegurochka

3 Dimboy   (01.01.2013 16:32) [Материал]
ой дуже дякую!!!! ми навіть і відписуємось по списку як нас і вітали - дуже приємно гарні слова і самі влучні, а це в черговий раз заряджає і надає нових гарних прагнень!!!!! але щось про самого творця цього дива щось нічого не сказано, тому Сергій - наш очільник цього маленького, але стрімко зрозстаючого дива і самобутності під назвою "Вічний Кам"янець"!!!! Сергій завжди вирізняється своїми класними описами і гарно підмічає наші риси, спробую якось його словами про нього!!!! Отож, Сергій творчий завзятий наполеглевий фундатор своїх корисних і оригінальних ідей, навколо яких і нас об"єднав, і разом майємо гарну команду, взаємопраця якої і видає різні цікаві проекти і розвиток наш особистий і мабуть нашого міста та краю. Принциповий, рішучий, відважний, розвиває і підтримує наші ідеї. Інженерне мислення його дає нам змогу чітко знати будь які деталі, а хист до публіцистики - дають нам безліч творчих його доробків у вигляді цікаво викладених статтей, які мають містичне зачаровування і новітню потрібну інформацію. Активний різноманітний енергійний без нього не відбувається різні товариські зустрічі з волейболу футболу бадмінтону тощо, а коли він береться до коментаторського слова, то не гірше від Маслаченка чи Махарадзе, наповненні гумором жвавістю і є стимулуючим фактором.... Можливо щось десь опустив то інші учасники мене поправлять!!!! Тому Сергій щиро вітаю із Новим Роком гарних нових здобутків процвітання нашому сайту і усіх гараздів!!!! Також усіх учасників вітаю із Новим Чарівним Роком здоров"я, благополуччя, щастя, миру й тепла!!!! Тримаймося разом, бо ми того варті!!!!! А НАШ Вічний КАМ"ЯНЕЦЬ подарує нам безліч таємниць і секретів, і відверто поділиться для НАС!!!! УРА!!!!

4 lapa   (01.01.2013 16:41) [Материал]
Коментар самого невгамовного - супер! biggrin cool
Повністю згідна з ним)

5 KamPod   (01.01.2013 17:30) [Материал]
Приємно почитати про себе. Дякую, гарно

6 Роман Дубчук   (01.01.2013 17:35) [Материал]
Всіх "мешканців" і гостей сайту вітаю з Новим Роком! Нехай цей рік для усіх на Землі буде добрим, неповторним, щасливим!!!

8 KamPod   (01.01.2013 18:00) [Материал]
Дякую Роман

7 KamPod   (01.01.2013 17:35) [Материал]
А час написання новини не правильно відображається. Я закінчив писати в 23.40, коли вже всі кликали мене продовжувати проводжати Дракошу, так що це справді передноворічне вітання.

9 LiNa   (01.01.2013 19:57) [Материал]
Я бажаю ВАМ у Новому році
Подивитися щастю у очі.
Свою вдачу у руки спіймати,
І міцно тримати, не відпускати!
Здоровя міцного бажаю усім,
Нехай радісний настрій приходить в ВАШ дім!!!
newyear

10 KamPod   (02.01.2013 01:43) [Материал]
Класно. Списибі

11 rabbit   (05.01.2013 11:20) [Материал]
Довго ж я спав! smile
Вітаю всіх з Новим роком! Бажаю всім нових цікавих пригод, яскравих вражень, вірних друзів, командного духу.
І хай зміючка на вас не сичить! newyear

Имя *:
Email:
Код *:
Свіжина
Дуже цікаво розповідає про вулицю Зантус

Доброго дня,
хто може показати на

Скажите пожайлуста а где хранится виньет


да... мне бы такая штуенция не помешала


Статистика
Rated by ORS3
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz