Пт, 26.04.2024, 22:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Знахідки О.Будзея
Форма входу
Логін:
Пароль:
Оголошення сайту

За останній місяць, нових оголошень не опубліковано
_________________

Усі оголошення >>

Погода

Головна » 2014 » Январь » 10 » Великі новини сайту
20:36
Великі новини сайту

Управління сайтом.

Йде робота по включенню в склад керівництва сайту нового активіста Руслана Добровольського (RD), який регулярно збагачує сайт своїми ідеями і публікаціями. 

Поки що Руслана включено у сторінку "Про сайт" і будемо вважати, що зараз у нього випробувний термін. Якщо найближчим часом не буде ніяких заперечень з боку діючих керівників і активність користувача продовжуватиметься, то його буде утверджено в цьому статусі.

__________________________

Наповнення сайту

Інформаційне наповнення будь-якого сайту є ознакою того, що сайт живий і є гарною передумовою для переходів на сайт через пошукові запити - думаю з цим ніхто не буде сперечатись. Але...

Останнім часом майже ніхто з керівників не працює над наповненням сайту. Знаю і чув у багатьох учасників багато ідей, але на виході бачу "нуль". Це все було б нічого, якби на інших ресурсах не з'являлись матеріали від наших користувачів, що безпосередньо стосуються роботи сайту (наприклад відеопроходження "Квесту на Андрія", організатором якого був сайт "Вічний Кам'янець"). 

Більше того, ігноруються навіть мої елементарні прохання до керівників, які в тій чи іншій мірі причетні до різних напрямків діяльності. Наприклад, на прохання у першому коментарі про підсумки 2013 року, ні Дімбой, ні реббіт, ні Кобзар навіть не відреагували. 

Прохання усім керівникам відповідальніше ставитись до своєї керівної ролі на сайті і задуматись над тим чим ви можете допомагати сайту (детальніше буде в ОП)

  __________________________

Вікторина "Хто знає де?"

Зараз триває восьмий сезон вікторини який саме добіг своєго екватору (сьогодні додано 50-ту фотографію).

Нагадаю що на мою новину "Фото для восьмого сезону "Хто знає де?", відреагувало двоє учасників:

Dimboy

"2. фотками готовий, адмініструванням ні, (або якщо не будуть проти усі учасники, і призами та спонсорами я не займаюсь) просто закрузка фоток, їх оцінка, (субєктивна на свою думку, з посиланням на правила) 

3. випливає із пункту два, фотки можу забезпечити і 20 і більше!"

RD:

"Готовий домогати, по можливості, з фото для 8 сезону."

Ці два учасники виконують свої обіцянки - Дімбой йде по графіку свого мінімуму і з 50-ти фото додав 10, РД додав 9 і обіцяв після свят продовжити.

Радує що підключились до додавання фото ще й rabbit і Kobzar, однак активність у додаванні фото не така щоб створювати рівномірний розподіл доданих фото і тому зараз на лице сильний перекос в бік фоток від KamPod (додав 21 фото з 50-ти). У цьому б не було жодних проблем, якби не озвучені зауваження до фото 40 і 48.

Що ж у коментарі до 48-го фотозавдання я дав пояснення чому так додаю я, повторю і доповню ще й тут, що 

- у мене з'явилась проблема з фотографіями щоб були і не дуже складні і гарні і щоб на 100% відповідали вашим побажанням, а ходити фотографувати нові зараз не дуже виходить

- допомога з фото від інших учасників дуже нестабільна, то фотографій багато, то тривалий час нічого не має, що не дозволяє якісно проводити добір фоток

- моє прохання було почуте лише двома учасниками (Дімбоєм і РД), чого мало для пропорційного додавання фото і збереження змагального середовища у Лізі Чемпіонів. Але це й зрозуміло зважаючи, що відкрито заявили про допомогу КамПоду лише двоє. 33 фото (якщо ділити на трьох) не так легко назбирати.

- те що допомога з фотографіями була не найкраща, а вікторину проводити все одно потрібно було систематично, вимагало від мене додавання великої кількості фотографій, з чим зараз виникли проблеми через поставлені вимоги до фото 8-го сезону.

- бачу, що проблеми з фотографіями для вікторини виникли і у Дімбоя бо останні мінімум чотири фотографії він уже брав не з своїх архівів, а з інших сайтів, що не є добрим знаком (дві фотографії додані у гру через мій недогляд, а дві відсіяні).

Виходячи з цього я прийняв рішення:

У вікторині "Хто знає де?"

оголошується перерва

терміном на 1 місяць.

Отже сьогодні додано останню перед канікулами 50 фотографію.

Якщо все буде добре додавання фотографій відновиться 11 лютого. За цей час я сподіваюсь дофотографую і підзбираю по своїх архівах достатню кількість фотографій щоб не бути залежним від когось. А також і тим хто хоче допомогти буде час підзбирати і упорядкувати фотографії.

Звісно ситуація не з найкращих, але це вимушені міри для підтримання марки гри на високому рівні. Сподіваюсь на розуміння.

_______________________

Переглядів: 396 | Додав: KamPod
Всього коментарів: 9
1 KamPod   (10.01.2014 20:38) [Материал]
Коли відкриються коментарі до 50-ї фотографії, будуть зняті обмеження по модерації коментарів і фотографій.

2 Dimboy   (10.01.2014 21:54) [Материал]
Відео проходження взагалі б не зявилось якби не Міша який погодився зробити познімати і поклеїти фрагменти... За що йому величезна подяка... і те що він розмістив відео на велофорумі не бачу в цьому нічого поганого оскільки він мені кинув силку то я і одразу Сергій тобі показав... зараз вже відео готове... і його можна кинути на сайт і там де все стосується квесту!!! 

По фото я зараз тобі закину... що в мене є!

За наповнення сайту... нічого не скажу... бо я втомився від усього... і писав про це раніше... тим більше я казав що подальші заходи хай хтось інший проводить а я залюбки поприймаю участь (бадмінтон, квести) 

По закінченні брейну я був писав... що треба відпочити... але ще взявся за полювання і таким чином спробував себе у різних шкурах... різних проектах і відчув як це все легко і не легко... 

На рахунок рубрики Інт. ігор чи спорту... я не можу подати якогось бачення .... просто щоб було зліва слово і коли натискаєш відкривається сторінка де йде перелік заходів які проводились в порядку дат проведення.... ну і тицнувши на якусь із них відкривається сама вже стаття... все що можу запропонувати... які мають бути картинки там де інт. ігри вгорі можна кинути Сову... будь яку щоб то була сова.... а на спорт якусь грамоту або картинки де є багато видів спорту... силуети щось такого якщо знайду щось подібне скину....

3 Dimboy   (10.01.2014 22:07) [Материал]
В коменті 2. статті про підсумки 2013 я написав... підбивати я хтів на зустрічі... це гарно зробив ВОлодимир Олександрович який і розповів про бадмінтон в тому числі... Романа Дубчука моя думка він вже давно повинен вважатися "своїм", тому сміливо занось до гарної колонки, а на рахунок що я за щось відповідаю дізнаюсь про це зовсім нещодавно... так до активного дозвілля спорту маю відношення розвивав це але нічого ж не підписував що я конкретно відповідаю за це і воно на мені тримається так само думаю як і інші просто слово відповідає на мою думку тут у полегшоному варіанті... тобто активно себе в тому проявляє... і можна вважати що той чи інший в тій сфері на передньому плані... якось так!

7 KamPod   (10.01.2014 22:37) [Материал]
Якщо ти ще до цих пір не зрозумів про що там йшлося то зацитую для тебе частину першого коментаря до статті про 2013, яка адресувалась безпосередньо тобі
Цитата
Ще варто доповнити публікацію матеріалом туризму і активного дозвілля та спорту. Знаю Дімбой щось таке хотів підбивати, ця інформація стала б в нагоді.

Ну а тепер скажи мені де твоя відповідь на це? Де матеріал про активне дозвілля і спорт яким "варто доповнити публікацію" про що я просив тебе? Чи хоча б де повідомлення що ти цього не маєш можливості зробити?

8 Dimboy   (11.01.2014 01:07) [Материал]
те що я хтів підбивати це прозвітувати... на нагородженні... що ми ходили туди і туди грали в то і то... це класно зробив на зустрічі Володимир Олександрович... от прозвучало тому мені немає що додати... хіба що воно у статті не засвічено .... але я зараз цього не буду робити...
Значить я не зрозумів в тих словах що від мене хтять

9 KamPod   (11.01.2014 01:09) [Материал]
І знову прозвучало де завгодно, але тільки не на сайті... Ех sadness

4 Dimboy   (10.01.2014 22:14) [Материал]
І ще одне сказати що на сайті глухо вже давно неможна... адже часто зявляються нові матеріали статті... навіть не все вдається побачити вже не говорячи за якісь коменти.... + Леонк можна також додати в колонку класні фотки і "хоббі" в нього також цікаве... ми не так сильно знаємось як він в релігіознавстві він на першому плані в цих сферах то точно... Якби ще Леонсем як журналіст своїми здобутками статтями поділився... Галя зараз активно влючилася у життя сайту і допомагає гарною підтримкою!!!!

5 Dimboy   (10.01.2014 22:16) [Материал]
Ну і Олег Будзей може також значитись як дописувач наповнювач своїх тематичних робіт!

6 KamPod   (10.01.2014 22:34) [Материал]
Дімбою до коментарів 4 і 5: у розділі наповнення сайту мова йде про керівників сайту. Заслуги інших учасників то окрема тема і честь їм за це і хвала. З наведених тобою прикладів можна зробити висновок, що звичайні користувачі піклуються про його наповнення більше ніж ті, що позиціонуються як керівники сайту. Хіба це правильно?

Имя *:
Email:
Код *:
Свіжина
Дуже цікаво розповідає про вулицю Зантус

Доброго дня,
хто може показати на

Скажите пожайлуста а где хранится виньет


да... мне бы такая штуенция не помешала


Статистика
Rated by ORS3
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz