Вс, 19.05.2024, 01:51
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Знахідки О.Будзея
Форма входу
Логін:
Пароль:
Оголошення сайту

За останній місяць, нових оголошень не опубліковано
_________________

Усі оголошення >>

Погода

Головна » 2014 » Июль » 23 » Хто знає де? - підсумки сезону 8
17:36
Хто знає де? - підсумки сезону 8

Отже розкрито відповіді на усі фотографії 8-го сезону вікторини знавців міста Кам'янця-Подільського "Хто знає де?". Останніх 9 фоток (з 91 по 99) традиційно виявились не дуже простими і учасники основної сітки мало їх розгадували, тому даю підсумок останнього десятка разом з результатами учасників Ліги Чемпіонів
Підсумки розгадування фотографій останнього десятка (91-99)

Як бачимо в останньому десятку багато учасників заробили за розгадування балів понад 1 що свідчить про складність останніх фотографій. Найбільше фото нарозгадували учасники Ліги Чемпіонів КамПод і Дімбой - по 4 фотографії, а з основної сітки з результатом у 2 фото став кращим поточний лідер Анджей.
________________________________
І нарешті загальні підсумки:
Як бачимо з лідером уже було зрозуміло вже давно - переможцем був і залишився неперевершений в цьому сезоні Andrzej з солідним результатом у 57 розгаданих фотографій і 58,5 набраних балів. Андрій зумів подолати аж 8 дуже складних фоток, що багато про що говорить.
Розгадавши складняк на останньому десятку ввірвався в призери бувший до цього на четвертому місці aveo-m, причому одразу на другу сходинку. Хороша кінцівка гри і чудовий, можна навіть сказати раніше неочікуваний результат.
На третє місце опустився стабільнограючий весь сезон олександр. Це його друге третє місце після довгої паузи з першого сезону.
Отже переможцями восьмого сезону стали:
1 місце: Andrzej
2 місце: aveo-m
3 місце: олександр
Далі бачите самі - нестабільна гра не дозволила декому посісти місце вище, а декому просто не вистачало терплячки чи бажання, щоб довести діло до кінця у цьому розтягнутому сезоні.
__________________________
І результати по Лізі Чемпіонів, які не впливали на попередній розподіл
Тут також не без цікавинок. Гарно стартувавший і провівший пів сезона rabbit, потім у силу різних обставин почав здавати позиції і в результаті ледве зачіпився за четверте місце, хоча ще до останніх підсумків він залишався на третьому.
Беззаперечним лідером тут став Dimboy, який уже привчив нас до таких чудових результатів і іншого від нього просто не чекали.
Друге місце завоював leonsem777, який провів чудове завершення сезону поступово піднімаючись з п'ятого місця і аж до другого.
Третє місце за KamPod, воно від нього то тікало то поверталось і врешті на останньому десятку таки залишилось за ним.
________________________
 
Статистика
 
Наостанок додамо інформацію про те, хто ж був основним джерелом фотографій у восьмому сезоні. А додавали фотографії наступні учасники
* - учасники з основної сітки
Хочу окремо відзначити користувача з логіном leonc, який додав досить багато фотографій, якщо між учасниками Ліги Чемпіонів була домовленність про додавання фотозагадок то Леонід робив це з власної ініціативи, коли в цьому виникла гостра потреба. За що йому дякую.
 
Ще одна статистика покаже загальну картинку по відсотку вгадування з загальних 98 фотографій. Тут учасники Ліги Чемпіонів і основної сітки приблизно в рівних умовах, бо кінцевий стовпчик показує скільки учасник розгадав з того що міг розгадувати. Наведено десятку кращих

Як бачимо учасники від Ліги Чемпіонів недарма носять таке почесне звання і показали що вони поки що за розгадуванням дають фору учасникам основної сітки. Винятком звісно ж є Andrzej - теперішній переможець. Він міцно закріпився на другій сходинці пропустивши перед собою лише неперевершенного Дімбоя, який показав що може демонструвати результати і під 100%. В цьому сезоні у нього не такий феєрверк розгадування, але все одно за відсотком найкраще

Переглядів: 456 | Додав: KamPod
Всього коментарів: 5
0
1 KamPod   (23.07.2014 17:37) [Материал]
Усім дякую за терплячість, витримку і за гру.
Важкуватим для мене видався цей сезон

0
2 KamPod   (23.07.2014 18:01) [Материал]
Зустріч планується на наступний тиждень. З переможцями постараюсь звязатись найближчим часом. Іншим учасникам прохання написати коли вам зручніше було б, щоб прийти могло якомога більше людей

0
3 Dimboy   (23.07.2014 20:29) [Материал]
Дякуємо за сезон!!!! Фото були різні, і важкі і складні, але якщо що є не розгадані то це свідчить що є куди розвиватись і пізнавати своє місто!!!! Не відомо чи вдвіче більший Хмельницький (або ще більший і по площі і по населенню) має таку чудову гру а у нас є, і завдяки кому!!!! Сам знаю що не просто проводити тому віддаю шану і подяку Сергію Єрмакову - автору даного проекту!!!!

0
4 KamPod   (23.07.2014 21:22) [Материал]
І тобі дякую навзаєм, Діма. Гарна гра і непогана стабільність і гарні результати.
Якщо подивитись останню табличку то виграв п'ять з десяти проміжних етапів і ще в одному розділив по очках лідерство. З одного боку вроді б то все ясно, а з іншого - підтискають інші лігочемпіонівці ;)

0
5 KamPod   (30.07.2014 15:27) [Материал]
Додав у публікацію підпункт "Статистика" де приведено таблиці з даними по доданих фотографіях і по відсотку розгадування кращих гравців

Имя *:
Email:
Код *:
Свіжина
Дуже цікаво розповідає про вулицю Зантус

Доброго дня,
хто може показати на

Скажите пожайлуста а где хранится виньет


да... мне бы такая штуенция не помешала


Статистика
Rated by ORS3
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz