Вс, 19.05.2024, 15:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Знахідки О.Будзея
Форма входу
Логін:
Пароль:
Оголошення сайту

За останній місяць, нових оголошень не опубліковано
_________________

Усі оголошення >>

Погода

Головна » 2014 » Январь » 11 » Двійка від Гугла це добре
22:10
Двійка від Гугла це добре

На початку січня було помічено що нашому сайту присвоєно черговий ступінь Гуглівського індекса пошуку Google PageRank - 2 

Що таке PageRank?

PageRank – це система рейтингу, ранжування та важливості сайту від компанії Google.

Згідно з Вікіпедією — це алгоритм оцінки значимості веб-сторінок за допомогою розв'язання систем лінійних рівнянь. Замість прямого підрахунку кількості посилань PageRank інтерпретує посилання сторінки A на сторінку Б як голос сторінки A на користь сторінки Б. Після цього PageRank оцінює рейтинг сторінки відповідно до кількості отриманих голосів.

PageRank також враховує значимість кожної сторінки, що отримала голос, адже голоси деяких сторінок є важливішими, і відповідно до цього підвищується значущість сторінки, посилання на яку вони містять. Важливі сторінки отримують більш високу оцінку PageRank і відображаються на перших позиціях результатів пошуку. Для визначення значущості сторінки технологія Google використовує колективний інтелект всесвітньої мережі. Людина не бере участі в обробці результатів. Пошукова система Google не спотворює інформацію про позиції платою за результати пошуку.

Яким може бути PageRank

Показник PageRank – це всього-навсього простий числовий бал від 1 до 10. Чим вищий бал PageRank, тим важливішим виглядає сайт у очах пошуковика. Однак на практиці досягнути показника PR10 якщо майже нереально, то вже точно дуже важко. У світі є лише кілька сайтів, що мають такий показник PageRank – переважно це сайти корпорацій чи великих компаній. Реальна ж картина розподілу PageRank для сайтів інтернету така, що більшість отримують PR від 1 до 5.

Що цікаво, що, як повідомляє та ж Вікіпедія, "найбільший пейджранк серед українських ресурсів має Українська Вікіпедія, у якої він дорівнює 8, а також Українська правда та Газета День — по 7".

Щодо регіональних сайтів то цей показник зазвичай набагато нижчий. На скільки стикався, то для кам'янецьких сайтів  PageRank = 4 це вже величезне досягнення.

Отже маємо поки що Гуглівську двійочку і на тому спасибі - тепер наш сайт у пошукових запитах буде вище, а відповідно і легше шукатимуться матеріали з нього.

Вітаю!!!

Переглядів: 398 | Додав: KamPod
Всього коментарів: 6
1 KamPod   (11.01.2014 22:15) [Материал]
Хоч і кажуть що пейджранк уже застарілий алгоритм, але все одно приємно )

2 KamPod   (12.01.2014 00:29) [Материал]
Я колись задавався питанням - що ж йому в першу чергу потрібно щоб рейтинги PageRank і ТИЦ росли. Знаходив різні думки і підходи що треба робити і що важливіше для їх росту, але потім поняв що це трохи складно і плюнув на це, хоча час від часу перевіряв. Те що виросло радує ))

3 Dimboy   (12.01.2014 00:50) [Материал]
не знаю часто буваю ввооджу у гуглі і він кидає на наш сайт))) А іще я не знаю хто як заходить на сайт, але я здебільшого це заходжу у гугл і там набираю кам-под ат і мені видає головна сторінка Вічного так і заходжу... ще раніше із сторінки вк заходив... не знаю чи це якось впливає??? але ... достатньо щоб зайти на сайт...

4 KamPod   (12.01.2014 00:59) [Материал]
Мабуть якраз і на описаний індекс і впливає

5 Andrzej   (12.01.2014 14:51) [Материал]
Впливає, впливає!! Я б назвав це одним із способів популяризації сайту.

6 rabbit   (13.01.2014 00:09) [Материал]
Наскільки я зрозумів, важливо, щоб нас цитували і на нас посилались. А хто ж доріс до четвірки?

Имя *:
Email:
Код *:
Свіжина
Дуже цікаво розповідає про вулицю Зантус

Доброго дня,
хто може показати на

Скажите пожайлуста а где хранится виньет


да... мне бы такая штуенция не помешала


Статистика
Rated by ORS3
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz