Пт, 19.04.2024, 03:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 10 з 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
Форум » Місто - як воно було, є і буде » Події у місті » Революція "диктаторських законів" у Кам'янці
Революція "диктаторських законів" у Кам'янці
KamPodДата: Чт, 30.01.2014, 15:27 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
Революція "диктаторських законів" у Кам'янці
Офіційний сайт Кам.-Под. Міської Ради http://kam-pod.gov.ua
Вже-інфо - http://novini.net.ua
Cпільнота у Fasebook "Бойкот ПР Кам'янець-Подільський" https://www.facebook.com/groups/boykotKP/
Спільнота у VKontakte "Кам'янець-Подільська "Студентська СВОБОДА"" http://vk.com/kpstudsvoboda
Спільнота у VKontakte "Формат СТУДЕНТА™ Я ♥ Кам'янець-Подільський ©" http://vk.com/formatstud

Газета "Є" http://ye.ua
Незалежний громадський портал http://ngp-ua.info
Газета "Всім" http://vsim.ua

Цензор.НЕТ http://censor.net.ua/
УкраНьюз http://ukranews.com
Українська правда http://www.pravda.com.ua
ВО "Свобода" http://www.svoboda.org.ua
Cпільнота у Fasebook Євромайдан SOS https://www.facebook.com/EvromaidanSOS?fref=ts
 
KamPodДата: Пт, 21.02.2014, 21:24 | Повідомлення # 136
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
21

Прес-конференція керівників силових структур Хмельниччини
Текстова трансляція.
Вчора, 21 лютого, бійці спецпідрозділу «Беркут» управління МВС у Хмельницькій області повернулися додому. Загалом протягом трьох місяців у Києві знаходилося 30 "беркутів". Як запевнив їх керівник Валерій Леонець, бійці хмельницького "беркуту" "жодної кулі, жодної гранати" у сторону протестуючих не випустили.
ОНОВЛЕНО
Заступник начальника СБУ у Хмельницькій області Олег Саліхов: "Розбиття скла дверей бійці сприйняли як прорив у приміщення СБУ. Управління СБУ - це режимний об'єкт, там зберігаються секретні документи, а також зброя. Ми не хотіли, аби зброя потрапила до радикально налаштованих людей".
ОНОВЛЕНО
Начальник СБУ у Хмельницькій області Віктор Крайтор взяв відповідальність за стрілянину на себе. Ведеться розслідування. Де він зараз знаходиться невідомо.
ОНОВЛЕНО
Прокурор Хмельницької області Сергій Соляр: "Ми будемо діяти у рамках закону. Якщо буде доведено, що чи правоохоронець, чи радикально налаштована людина порушувала закон, то буде відповідати за ті дії".
ОНОВЛЕНО
Сергій Соляр: буде встановлюватися законність застосування зброї під СБУ, а також тих, хто віддав наказ стріляти. Розслідуванням займається військова прокуратура.
ОНОВЛЕНО
Начальник управління МВС у Хмельницькій області Сергій Шутяк: міліція забезпечувала охорону громадського порядку. Ми не могли спрогнозувати, що ламатимуть двері до управління СБУ.
ОНОВЛЕНО
Валерій Леонець: невідомі кидали пляшки із запалювальною сумішшю на подвір'я та у будівлю, де базується хмельницький "Беркут".
ОНОВЛЕНО
Валерій Леонець: "Беркут" і надалі нестиме службу. Аби не накаляти ситуацію, бійці спецпідрозділу при охороні громадського порядку у Хмельницькому не одягатимуть форму "Беркуту".
http://ye.ua/news/news_15337.html

“Він був толерантною і м’якою людиною, але не боявся воювати за Україну”

розповідають про загиблого у Києві активіста зі Старокостянтинова колеги та учні.

Нагадаємо, що 52-річного вчителя із Старокостянтинова Сергія Бондарчука вбили на Інститутській у Києві 20 лютого. Кореспонденти ye.ua побували у рідному місті загиблого та поспілкувалися із його колегами та учнями.

Сергій Бондарчук був вчителем фізики у місцевій гімназії, членом “Просвіти” та головою міської організації “Свобода”. Він регулярно їздив до Києва на Майдан, але повертався, щоб проводити уроки у школі.

“19 лютого, коли він їхав до Києва востаннє, я хотіла також, але він сказав: “Ні, Лідія Іванівна. Не ображайтеся, але не візьму, тільки чоловіки їдуть, - розповідає колега покійного, вчителька української мови Лідія Ярохно. - Ввечері того ж дня говорила з ним телефоном, він розповів, що все нормально, добралися до Києва, розмістилися на третьому поверсі у КМДА. А наступного дня його не стало”.
За словами колег, Сергій Михайлович був м’якою та толерантною людиною, ніколи не нав’язував іншим власних поглядів. Він був переконаним патріотом і казав, що буде воювати за Україну, якщо доведеться.
У Старокостянтинові залишилася кохана дружина Тетяна, теж педагог, працює заступником начальника місцевого управління освіти і є членом “Свободи”, у Києві — 29-річний син Володимир і невістка.

“Він жив із дружиною душа в душу, дуже хотів дочекатися онуків, - розповідає Лідія Іванівна. - Він мав усе: хорошу сім’ю, улюблену роботу (пропрацював у школі 21 рік, з моменту заснування — прим. авт.), хороший матеріальний достаток. Міг би відсидітися, але поїхав. Це найголовніший урок, який він дав своїм учням”.
У кабінеті фізики, на якому досі висить табличка “№ 52. Кабінет фізики. Завідувач кабінету — Бондарчук С. М., спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист”, нас зустріли слізьми. У цей час якраз мав бути урок фізики у 53-ої групи (аналог 9-того класу), улюбленої групи Сергія Михайловича.
“Сергій Михайлович був дуже добрим і терплячим, цікаво пояснював, допомагав нам, він не був строгим вчителем”, - каже один учень.
“Він ніколи не сумував, завжди був веселим”, - продовжує інший.
“Він нас не тільки фізиці вчив, а й про політику, історію розповідав. Був дуже начитаний”, - каже учениця.
“Він грав у волейбол за збірну школи, і дуже любив теніс. Грав із нами на перервах”, - наперебій кажуть діти.
У холі навчального закладу на столику — фотографія вчителя, хліб, лампадки і квіти. Поруч — паперові квітки, зроблені дитячими руками, і маленькі записочки “Буду пам’ятати учителя”, “Пам’ятаймо улюбленого вчителя”.

Похорони Сергія Бондарчука відбудуться 22 лютого, у суботу. Прощання із загиблим у гімназії з 11.00.
http://ye.ua/news/news_15329.html
 
KamPodДата: Пт, 21.02.2014, 21:25 | Повідомлення # 137
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
21

Активісти повалили пам’ятник Леніну в Рyжичній (ВІДЕО + ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
« Попереднє 1 з 13 Наступне »

Активісти прибули в мікрорайон Ружична щоб розібратися із наступним постаментом "вождя"
Усі пам’ятники Леніну в Хмельницькому повалені. Нагадаємо, що пам’ятник у парку було повалено годиною раніше. Майже одночасно звалили постамент біля Новатора
http://ye.ua/news/news_15328.html

У парку ім. Чекмана повалили пам’ятник Леніну (ВІДЕО + ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
« Попереднє 1 з 10 Наступне »

Активісти повалили вже другий пам’ятник Леніну у Хмельницькому

Пам’ятник повалили вручну, спершу відрізали болгаркою кріплення до посаменту, а потім закинули мотузки і тягнули. З другої спроби він упав.
Після повалення пам’ятнику почали відрізати голову. Як тільки закінчать у парку, активісти планують їхати в мікрорайон Ружична, що повторити те саме із пам’ятником, що розташований там. Поки валили у парку, активістам повідомили, що біля Новатора Ленін також звалений
http://ye.ua/news/news_15327.html

У Дунаївцях відпиляли голову Леніну та подарували її райдержадміністрації (ВІДЕО)
Скинули Леніна з постаменту і в Дунаївцях.
Пам'ятник Леніну у Дунаївцях зачепили тросом за голову та повалили на землю.
"Всупереч різним гіпотезам, пам’ятник виявився всередині пустотілим, тому його довелось зрізати, потім активісти за лямку на шиї зірвали пам’ятник з місця. Згодом відпиляли голову і віднесли на ганок райдержадміністрації. Підніжжя пам’ятника також частково пошкоджене", - повідомляють "Ділові Дунаївці".
Нагадаємо, що раніше знесли пам'ятник Леніну у Шепетівці та Славуті.
http://ye.ua/news/news_15326.html

У Славуті знесли Леніна (ФОТО)
Вчора, 20 лютого, вдень у Славуті зруйнували пам'ятник Леніну.

Зносили Леніна за допомогою екскаватора. Нагадаємо, що раніше був зруйнований пам'ятник Леніну у Шепетівці.
http://ye.ua/news/news_15325.html

Хмельничани організували патрулювання міста
Читачі повідомляють, що є інформація про тітушок у Хмельницькому.
" У зв'язку з надходженням інформації про прибуття тітушок до Хмельницького сьогодні вночі (21/02/14) організовується автомобільне патрулювання вулицями міста. Запрошуються усі небайдужі" - написав читач на електронну адресу до редакції. Таке ж повідомлення з'явилося й у соцмережах.
"Для бажаючих приєднатись (з авто і без) контактний номер 0684215868. Також хто готовий у випадку виникнення сутичок прийти на допомогу скидуйте свої координати", - пишуть хмельничани.

http://ye.ua/news/news_15324.html

Начальника СБУ відвозять до військової прокуратури (ВІДЕО)

Туди його доправили автозаком
Нагадаємо, Віктор Крайтор написав рапорт на Майдані. А в залі засідань активісти змушують його написати ще один.
"Прошу звільнити мене з органів СБУ, у зв'язку з подіями, що сталися 19.02.14 року, та призвели до загибелі людей. Всю відповідальність по вказаним подіям беру на себе в повному обсязі за відданя наказу на застосування зброї" - таку заяву уже екс-начальник СБУ зачитав із трибуни у залі засідань обласної ради.
Там же його затримали представники прокуратури.
"Ми його офіційно затримуємо і відправляємося з ним у розташування військової частини для складання першочергових слідчих дій. Далі особа перебуватиме у кімнаті тимчасового перебування" - повідомив процедуру слідчий обласної прокуратури Валентин Порушник.
http://ye.ua/news/news_15323.html
 
KamPodДата: Пт, 21.02.2014, 21:25 | Повідомлення # 138
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
21

У зв’язку з трагічними подіями в Україні, в Кам’янці відмінили концерти

У зв’язку з оголошення в Україні Дня жалоби та подіями в місті Києві творчий звіт майстрів мистецтв та аматорів народного мистецтва міста Кам’янця-Подільського «Свою Україну любіть!» переноситься на невизначений термін.

Нагадаємо, що проведення звітного концерту присвячено 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Точна дата проведення дійства буде повідомлена додатково.

Сьогодні Кам’янець може відмовитися виконувати злочинні розпорядження центральної влади

Сьогодні, 21 лютого, о 10.00 у Кам’янці розпочнеться пленарне засідання сесії міської ради.

Вчора стало відомо, що зареєстровано проект рішення, після прийняття якого Кам’янець може відмовитися виконувати злочинні розпорядження центральної влади.

Детальніше читайте пізніше.
http://novini.net.ua/?p=18313

У міській раді з’явилася “Народна рада”

О 10.00 розпочалося пленарне засідання сесії міської ради, яке розпочалося із хвилини мовчання, яким вшанували пам’ять загиблих на вулицях Києва, у тому числі і земляків, звістка про смерть яких надійшла вчора.

Також під час сесії було оголошено про створення нової депутатської групи “Народна рада”, яку очолила Валентина Волошина.

До складу групи увійшли депутати від “Батьківщини”, “Свободи”, “Удару” – Людмила Паламарчук, Геннадій Яворський, Віктор Притуляк, Тарас Явеляк.
http://novini.net.ua/?p=18315
 
KamPodДата: Пт, 21.02.2014, 21:26 | Повідомлення # 139
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
21

Заява влади міста: силовики не повинні виконувати злочинних наказів, від кого б вони не надходили (Текст заяви)

21 лютого під час пленарного засідання міської ради було прийнято звернення від влади міста щодо ситуації, яка склалася в державі.

Зачитав документ депутат міської ради Михайло Аносов.

У зверненні йдеться про те, що зараз ні в кого не залишається ілюзій щодо правління Януковича і його розуміння ситуації, яка скалася в країні. Такі дії призвели до того, що в країні повністю втрачено довіру до органів державної влади.

Режим фактично розпочав кроваву війну проти власного народу. Янукович не може називатися президентом України.

Зважаючи на це, влада міста звернулася до начальників всіх силових структур з вимогою не виконувати злочинних наказів, від кого б вони не надходили.

За таке рішення депутати проголосували майже одноголосно.
Наводимо текст заяви:
«ОФІЦІЙНА ЗАЯВА влади міста Кам’янець-Подільського
Правління Януковича не залишило ніяких ілюзій щодо розуміння ним суті державної влади. Сьогодні вся повнота влади належить одній людині, яка присвоїла собі диктаторські повноваження.
Янукович підпорядкував собі фактично всю структуру влади і використовує її, в першу чергу, на непомірне збагачення свого найближчого оточення.
В країні повністю втрачена довіра до органів державної влади, які стали заручниками злочинного режиму Януковича.
Такі поняття, як законність, справедливість, права і свободи людини стали порожнім звуком.
Бажаючи за будь-яку ціну втриматись при владі, потоптавши Конституцію і законність, режим розпочав криваву війну проти власного народу, не бажаючи знайти хоч якийсь розумний вихід із ситуації і обмежити свою безконтрольну жадобу влади.
В цій ситуації Кам’янець-Подільська міська рада та міський голова, як вільно обрані, а не призначені зверху, органи самоврядування громади міста, звертаємось до керівників силових та правоохоронних органів не виконувати злочинних наказів, від кого б вони не надходили, і діяти у повній відповідності до Конституції України та чинного законодавства.
Виконуючи волю народу та усвідомлюючи історичну важливість моменту для долі України, влада міста заявляє:
- громадянин Янукович, діяльність якого протягом листопада 2013 – лютого 2014 призвела до трагічної загибелі десятків мирних людей, не може визнаватись Президентом України та гарантом Конституції;
- громадський порядок та життєдіяльність міста будуть повністю забезпечені міською владою разом з правоохоронними органами та громадою міста.

Прийнято 21 лютого 2014 р. сесією міської ради.»
http://novini.net.ua/?p=18319
 
KamPodДата: Пт, 21.02.2014, 21:27 | Повідомлення # 140
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
21

У Кам’янці хочуть заборонити Партію регіонів та комуністичну

Депутати міської ради прийняли звернення до Міністерства юстиції з вимогою заборонити на території України Партію регіонів та комуністичну партію.

На думку місцевих депутатів, ці партії дискредитували себе як антинародні та антиукраїнські, адже через їхню політику гинуть люди в Україні.

За таке рішення проголосувало 33 депутати.

Міський голова Михайло Сімашкевич з цього приводу висловив свою особисту думку. Він також поділяє занепокоєння людей з цього приводу і вважає, що в державі вчинили величезний злочин, коли дали вказівку стріляти у людей. Але як юрист, він вважає, що міська рада не може вимагати прийняття таких рішень, бо це суперечить закону. А якщо почати діяти на емоцій та всупереч закону, то це шлях в нікуди.

Тому мер утримався від голосування за таке рішення.

http://novini.net.ua/?p=18327
 
KamPodДата: Сб, 22.02.2014, 05:24 | Повідомлення # 141
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
21

Звернення Михайла Сімашкевича до кам’янчан
inadmin
Вчора, 08:32
168
0
Новини
Сьогодні настав той день, який змінив нашу історію. Кількість жертв у Києві уже рахується на десятки. Якщо ще вчора ми сподівалися на врегулювання конфлікту, то сьогодні ситуація вийшла з під контролю.

19 лютого ми вшановували пам'ять загиблих із сусідніх регіонів, сьогодні маємо смерть наших земляків – голови Рудської сільської ради Анатолія Корнєєва та молодого чоловіка із Гаврилівців Віталія Васільцева. Висловлюю співчуття родинам загиблих.

Шановні кам’янчани!

Прошу Вас зберігати спокій та максимально дотримуватися порядку в місті. Сьогодні правоохоронні органи Кам’янця-Подільського з народом, забезпечують спокій та дбають про громадський порядок. На щастя, за три місяці мирних зібрань, в Кам’янці не зафіксовано жодного випадку правопорушень. Кам’янчани вкотре довели, що ми європейці, які прагнуть миру та прогресивних змін. Закликаю зберігати порядок в місті та нести особисту відповідальність кожного за свої вчинки.

Самоврядний Кам’янець й надалі має відстоювати свої позиції мирним шляхом. Ми два десятки років жили у мирі на власній землі, не знали терактів, збройного протистояння, мали можливість вільно вийти на вулиці міст, незважаючи на політичні уподобання, сьогодні вражені тим, що відбувається. Незрозуміло кому вигідно, щоб між нами, українцями відбувалися сутички та протистояння. Переконаний, вступили в гру треті особи, які мають на меті підкорити нас та зробити своїми підневільними.

Сьогодні я ініціюю створення спільного загону самооборони, який складатиметься як з представників правоохоронних органів, депутатів, так і з активістів громадськості з метою контролю автошляхів на в’ізді у місто та самої території Кам’янця.

Я, як міський голова відповідаю за безпеку та спокій в місті, за його громаду. Закликаю усіх матерів, батьків, дідусів і бабусь, будьте пильними та дбайте про свої сім’ї, нашу велику родину – ім’я якої Кам’янець-Подільський.
http://kam-pod.gov.ua/novini....an.html
 
KamPodДата: Сб, 22.02.2014, 05:28 | Повідомлення # 142
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
Відбулася сесія міської ради
inadmin
Вчора, 17:22
127
0
Новини
21 лютого відбулася 58 сесія Кам’янець-Подільської міської ради. Розпочалося засідання з пропозиції того, що міський голова Михайло Сімашкевич звернувся до всіх присутніх в залі з проханням вшанувати хвилиною мовчання наших земляків, які загинули під час протистоянь в Києві.
Після цього депутати прийняли текст звернення від імені влади міста щодо ситуації, яка склалася в країні:
Правління Януковича не залишило ніяких ілюзій щодо розуміння ним суті державної влади. Сьогодні вся повнота влади належить одній людині, яка присвоїла собі диктаторські повноваження.
Янукович підпорядкував собі фактично всю структуру влади і використовує її, в першу чергу, на непомірне збагачення свого найближчого оточення.
В країні повністю втрачена довіра до органів державної влади, які стали заручниками злочинного режиму Януковича. Такі поняття, як законність, справедливість, права і свободи людини стали порожнім звуком.
Бажаючи за будь-яку ціну втриматись при владі, потоптавши Конституцію і законність, режим розпочав криваву війну проти власного народу, не бажаючи знайти хоч якийсь розумний вихід із ситуації і обмежити свою безконтрольну жадобу влади.
В цій ситуації Кам’янець-Подільська міська рада та міський голова, як вільно обрані, а не призначені зверху, органи самоврядування громади міста, звертаємось до керівників силових та правоохоронних органів не виконувати злочинних наказів, від кого б вони не надходили, і діяти у повній відповідності до Конституції України та чинного законодавства.
Виконуючи волю народу та усвідомлюючи історичну важливість моменту для долі України, влада міста заявляє:
- громадянин Янукович, діяльність якого протягом листопада 2013 – лютого 2014 призвела до трагічної загибелі десятків мирних людей, не може визнаватись Президентом України та Гарантом Конституції;
- громадський порядок та життєдіяльність міста будуть повністю забезпечені міською владою разом з правоохоронними органами та громадою міста.
Під час сесії відбувся і збір коштів на поховання та матеріальної допомоги сім’ям загиблих подолян.
Також депутати майже одноголосно підтримали звернення про те, щоб заборонити на території країни Партію Регіонів та Комуністичну Партію.
Після обговорення ситуації, яка наразі відбувається в країні, народні обранці перейшли до розгляду питань порядку денного.
Про роботу Кам’янець-Подільського МВ УМВС України у Хмельницькій області щодо забезпечення громадського порядку в місті та роботу дільничних інспекторів міліції доповів начальник міського відділу міліції Юрій Дахно.
Окрім звіту, Юрій Валентинович поінформував про те,що в Кам’янці-Подільському із представників правоохоронних органів, депутатів та громадськості сформовано загони самооборони «Громадський порядок». Перше патрулювання таких загонів відбулося в ніч з 20 на 21 лютого. За словами Юрія Валентиновича, не було зафіксовано випадків порушення громадського порядку та в’їзду в місто підозрілих осіб, які можуть влаштувати провокації.
На сесії міської ради депутати затвердили Програму розроблення містобудівної документації в місті на 2014-2017 роки, Звіт про виконання міських Програм "Розвиток та підтримка науково-дослідницької роботи в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста” на 2013-2014 навчальний рік та "Безкоштовне харчування дітей громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи”.
Народні обранці також прийняли рішення про те, щоб нагородити відзнакою міської ради "Честь і шана” з нагоди 70-ї річниці звільнення Кам’янця-Подільського від німецько-фашистських загарбників полковника у відставці Олександра Шеха та учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни, ветерана праці Онисима Жука.
Після завершення сесії, міський голова Михайло Сімашкевич вийшов на Майдан, де поспілкувався з людьми.
http://kam-pod.gov.ua/novini/7619-vdbulasya-sesya-mskoyi-radi.html
 
KamPodДата: Вс, 23.02.2014, 02:40 | Повідомлення # 143
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
21

Кам’янець-Подільський готовий прийняти поранених учасників Майдану
inadmin
21-02-2014
46
0
Новини
Багато міст України розпочали акцію з підтримки та лікування поранених на Євромайдані. Кам’янець не залишився осторонь також.
21 лютого під час чергової сесії міської ради дитячий лікар Неля Красовська звернулася до міського голови Михайла Сімашкевича та депутатів міської ради з проханням приймати на лікування в наших лікарнях всіх поранених з Києва, незалежно від місця проживання
Міська влада і депутатський корпус одноголосно підтримали таку ініціативу.
Про надзвичайні події та іншу інформацію кам’янчан просять повідомляти на цілодобову службу міськради 1505.

Втрата. На похорони Дмитра Пагора зібралося пів тисячі люду (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 21 лютого, поховали Дмитра Пагора, який загинув під стінами СБУ у Хмельницькому.

Вулицею села Хропотова на Чемеровеччині шестеро чоловіків несуть труну з тілом Дмитра Пагора. Під ногами хлюпає багнюка. Обабіч дороги з обох боків стоїть до сотні автівок. Похоронна процесія розтягнулася більш ніж на кілометр, за труною йде понад пів тисячі люду, позаду їдуть машини.
«Діма, Дмитрику, сину, куди ти йдеш!, - голосить мати загиблого активіста Людмила Пагор, - Поглянь, подивись, яка в тебе хата гарна! Тобі б ще жити і жити! На кого ти мене покинув!
Люди починають плакати, чоловіки потайки втирають сльози.
На вулиці яскраве сонце, цвірінькають пташки, чорна зорана земля починає парувати. Дме легенький вітерець, на вулиці плюсова температура.
«Весна надворі, - каже жінка в чорній хустині. - Боже, такий молодий, а вже немає».
«Прокляття їм до сьомого коліна, - відповідає їй інша. – Дітей вбивати. Скоти».
Попереду труни четверо дівчат несуть віко, на котрому на рушнику лежить буханець. На багнюці дівчата постійно ковзаються, аби хліб не впав, його притримує жінка.
«Ми з Дмитром познайомилися на Майдані у Хмельницькому, - каже Лариса Корнієнко. – Разом пішли під Хмельницьке СБУ. Люди зупинили тролейбус і протаранили ними ворота, а коли відштовхнули його, ворота впали, і одразу почалася стрілянина. По людях, на ураження! Мене якийсь чоловік схопив за рукав і смикнув у бік. Хтось поряд зойкнув, я обертаюся, а це Діма падає. Його відтягли повзком, бо від асфальту кулі відскакували у різні боки, стріляли з автомата. Я присіла біля Діми, підняла його за голову, від хотів щось сказати, губи рухалися, але закотив очі. Я помацала пульс, його не було. Дмитро стояв просто за мною, і якби не той чоловік, котрий мене смикнув – та куля стала б моєю. Стріляв снайпер з четвертого поверху, - каже свідок тих подій Лариса Корнієнко.
За словами рідного дядька Дмитра пана Юрія, куля влучила племіннику трохи вище брови. Принаймні судово-медичні експерти не мають сумнівів, що це вогнепальне поранення.
Мітингувальники зайли у будівлю СБУ лише наступного дня. Лариса Корнійчук таки потрапила у кабінет начальника Віктора Крайтора. Під час пожежі він не постраждав. Там знайшла ящики з дорогою горілкою та коньяком. Усе спиртне жінка привезла на похорони Дмитра Пагора.
«Діма був чудовим другом, я його з малечку знав, по сусідству живу, - говорить односелець Дмитра Сашко Богдан. – Разом у садочок ходили, потім до школи. Разом потупили в Кам’янець-Подільський державний аграрно-технічний університет, в одній кімнаті жили. Діма був дуже добрим, енергійним і кмітливим хлопцем. Ніколи нікому у допомозі не відмовляв, і дуже техніку любив».
Дмитро в університеті вчився заочно, а у Хмельницькому працював на автомобільній мийці. Друзі по роботі кажуть, що на Майдан хлопець пішов через свої переконання.
Дмитра відспівали у місцевій церкві, похоронили на сільському кладовищі. У нього залишилася мати, батько та молодший брат. До свого 22-річчя хлопець не дожив 2 місяці.

Михайло МУЗИКА.
http://ye.ua/news/news_15331.html
 
KamPodДата: Вс, 23.02.2014, 02:42 | Повідомлення # 144
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
22
 
KamPodДата: Вс, 23.02.2014, 02:43 | Повідомлення # 145
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
22

Хмельницьке СБУ: ми вимушені були захищати арсенал та людей, (ДОКУМЕНТ)
які були оточені та заблоковані на території управління.

Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області поширило звернення начальників підрозділів силової структури, у якому пояснили свої дії.

«Силовики» не знімають із себе відповідальність за кровопролиття під стінами управління та запевняють, що були і є з народом. Стріляли ж, аби уберегти 25-тонний арсенал зброї, а також близько ста працівників.
http://ye.ua/news/news_15340.html

Жінка, яку підстрелили під СБУ, померла
Лікарям не вдалося врятувати життя 73-річній хмельничанці.

Протягом трьох днів лікарі Хмельницької міської лікарні боролися за життя 73-річної Людмили Шеремет, яку поранили біля приміщення СБУ у Хмельницькій області. Куля пошкодила тканини головного мозку, і жінка, яка не приходила до свідомості весь цей час, померла сьогодні.
http://ye.ua/news/news_15336.html

В неділю Майдан прощатиметься із вбитою під стінами СБУ Людмилою Шеремет
Прощання на Хмельницькому Майдані розпочнеться об 11 годині.
Лікар Людмила Шеремет була смертельно поранена під час походу мітингувальників із хмельницького Майдану до Служби Безпеки України.
Також завтра прощатимуться із загиблими на Майдані у Києві головою Рудківської сільради Кам’янець-Подільського району Анатолієм Корнєєвим.
Сьогодні у Старокостянтинові із 52-річним Сергієм Бондарчуком та у Шепетівці - із 56-річним Миколою Дзявульським застреленими 20 лютого на вулиці Інститутській.
http://ye.ua/news/news_15342.html
 
KamPodДата: Вс, 23.02.2014, 02:53 | Повідомлення # 146
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
22

Ленін продовжує "вклонятися" жителям Хмельниччини (ФОТО)
Ще у шести містах нашої області знесли пам’ятники Володимиру Леніну.
У Ярмолинцях, Красилові, Волочиську, Ізяславі, Старокостянтинові та Деражні місцеві жителі скинули пам’ятники Іллічу.

Нагадаємо ще раніше знесли Володимира Леніна у Шепетівці, Славуті, Дунаївцях та Хмельницькому.
 
KamPodДата: Вс, 23.02.2014, 03:02 | Повідомлення # 147
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 182
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Оффлайн
Хмельницькі медики заберуть поранених зі столиці (ВІДЕО)
Щоб розвантажити столичних медиків.
Про це повідомив начальник Хмельницького міського управління охорони здоров’я Михайло Василишин.
«Яка кількість хмельничан зараз потребують медичної допомоги, поки що не відомо, але ми готові забрати зі столиці тих, кого можна транспортувати. Потрібно звільнити столичних лікарів від не дуже важких ранених, щоб вони мали можливість займатися тими, хто у важкому стані», – заявив Михайло Йосипович.
Також він розповів про стан хлопців, які були поранені під стінами СБУ.
http://ye.ua/news/news_15335.html

ЗМІ: Начальник СБУ вилетів зі Старокостянтинова у невідомому напрямку

Про це повідомило ГромадськеТБ, посилаючись на власні джерела.
У повідомленні Громадського телебачення йдеться:
"Вчора о 23.00 через військовий аеродром Старокостянтинова літак медичної авіації АН-28 за наказом начальника генштабу адмірала Юрія Ільїна вивіз в невідомому напрямку голову управління СБУ в Хмельницькому Віктора Крайтора, який взяв на себе відповідальність за розстріл людей під Хмельницьким СБУ два дні тому.
Його заарештували військові на сесії облради і начебто збиралися судити у Львові".
Нагадаємо, Віктор Крайтор написав рапорт і взяв на себе відповідальність за "відання наказу на застосування зброї" привселюдно, на Майдані у Хмельницькому 20 лютого та у залі засідань Хмельницької обласної ради
http://ye.ua/news/news_15333.html

У Хмельницькому шахраї наживаються на поранених під СБУ

Невідомі збирають гроші нібито на лікування постраждалих.
«Хтось ходить Хмельницьким, називає себе матір’ю мого сина та збирає гроші. Я не знаю хто це робить. Викликали міліцію, щоб розібралися. Це шахраї, бо я уже четверту добу знаходжуся під реанімацією і нікуди не відходжу. Саші вчора зробили другу операцію. Кров не надходила у ногу, то його прооперували. Він досі в реанімації», - розповідає матір пораненого під управлінням СБУ Олександра Козловського Олена Анатоліївна.
Рідні Олександра Козловського запевняють, що не ходять місто і не збирають грошей.
http://ye.ua/news/news_15332.html
 
RicharddekДата: Пн, 14.11.2016, 11:06 | Повідомлення # 148
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Additional services will incorporate mail forwarding to some other address or call forwarding to an outdoor line (office at home or cellular phone). will likely be sufficient. Still, by by using a bad credit bank card, you'll be able to reestablish your credit when you use the greeting card and pay it down quickly and promptly. If your inspiration dies out, it will probably be difficult to take a. Autistic individuals can have various varieties of speech problems. allergy shots don’t be employed by food allergies. If you will use less expensive packaging methods or materials, please do take full advantage of cheaper alternatives. Since these are generally run using electricity, this style of scissor lift products are quiet and freed from harmful emissions which can be best for works inside the warehouse or inside your individual space. Start chatting and get acquainted with everyone. Its purpose is to produce fluids that mix while using seaman to shield the sperm.
It has over 25,000 DVD movie titles, from classics to new releases, and happens being one with the few online game rental services offering original Playstation (PSX) games. The contact center employs about 4,000 college-educated,. A couple of months ago, increasing prices of petroleum products were experienced almost around the world.
https://www.art.com/me/gutdechicoagigantesa/
https://www.art.com/me/sufstopmalaudosprodu/
https://www.art.com/me/bamoneybeyondbeliefb/#Belief+By+Dr+Joe+Vitale
https://www.art.com/me/calsadonisgoldenrati/
https://www.art.com/me/tralomniforexsignals/#Forex+Subscription+Service

By going with the DEP program, you are going to have the chance to acquire rank when you leave and finish Basic Training. rate debts avoiding bankruptcy. On average this may very well be from 10 to five treatments and two to 3 times weekly. complications with peers, family, along with the like; other. An airlines charge card earns credits or points whenever the card is needed. What’s worse is we don’t consume enough fruits and vegetables which can be alkaline foods. In doing a bit of extensive research around the subject, I discovered research upon research that overwhelmingly shows that parental involvement in teen education is directly in connection with increased achievement. You ought to keep having a great time and laughing when you may.

Other links:
http://tattoosni.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=25719

<a href=http://www.purevolume.com/ArmPumpUnlockedMotocrossArmPumpSolutionForDirtBikeRiders40860>Arm Pump Unlocked - Motocross Arm Pump Solution! For Dirt Bike Riders</a>
<a href=http://nanoflame.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=jwtd-bj.com>Going At this website</a>


648 likes В· 2 talking about this [url=http://comtemakasubtpost.soup.io]And 0 EUR/month really does[/url] Done DealReal EstateInvestor
[url=http://wiwinningtradesystem.soup.io]Training For Rock Climbing[/url]
 
Форум » Місто - як воно було, є і буде » Події у місті » Революція "диктаторських законів" у Кам'янці
  • Сторінка 10 з 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz